KADINLARIN TOPLUMSAL KİMLİĞİNE KATKI: EMEL ENGİN OKANDAN VE 'ÇANAKKALE'NİN KÜLTÜR KUŞLARI' KİTABI

Çanakkale’nin Eğitimci ve Yazarı Ahmet Kaşıkçı’nın 28’ci baskısı olan Çanakkale’nin Kültür Kuşları kitabında, Gelibolu Tarih ve Çevre Koruma Derneği Başkanı Emel Engin Okandan’da yeraldı.

Kadınların Toplumsal Kimliğine Katkı: Emel Engin Okandan ve 'Çanakkale'nin Kültür Kuşları' Kitabı

Çanakkale’nin eğitimci ve yazarı Ahmet Kaşıkçı’nın 28. baskısı olan Çanakkale’nin Kültür Kuşları kitabında, Gelibolu Tarih ve Çevre Koruma Derneği Başkanı Emel Engin Okandan da yer aldı.

Gelibolu’da yer aldığı her sosyal faaliyetten yüz akıyla çıkan Gelibolu Tarih ve Çevre Koruma Derneği Başkanı Emel Engin Okandan, bu aktif çalışmalarının mükafatını Çanakkaleli yazar Ahmet Kaşıkçı’nın yazdığı Çanakkale’nin Kültür Kuşları isimli kitabında yer alarak gördü.

Konuyla ilgili olarak görüşlerini aldığımız Gelibolu Tarih ve Çevre Koruma Derneği Başkanı Emel Engin Okandan şu açıklamalarda bulundu:

“Kadınlarımızın toplumsal kimliğini hürriyet ve eşit haklar üzerine inşa eden Cumhuriyetin bize kazandırdığı anayasal haklarımız doğrultusunda, uzun yıllar aktif olarak içerisinde bulunduğum ve bazılarının başkanlığını yaptığım STK'larda tecrübe, deneyim ve kazanımlarım oldu. Yaşanmışlıklara karşı yılların aldıklarını mücadelemizi bir müddet sonra izlemeye başlıyoruz. Dernek çalışmalarımın anlatıldığı 38 başarılı ve değerli isimlerin arasında yer almak heyecan ve mutluluk verici. Eğitimci (Yazar) Ahmet Kaşıkçı beyefendinin yirmi sekizinci baskısı olan Çanakkale’nin Kültür Kuşları isimli kitabında, derneklerde bulunduğum çalışmalara görsel ve sözel olarak yer vererek bizleri ölümsüzleştirdiği için bizzat kendilerine ve Almina Kitabevi'ne teşekkür ediyorum” dedi.

ÇANAKKALE (UHA) - DOĞAN ZELOVA

BELEDİYELER

EKONOMİ